Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) θωρακίζει υγειονομικά τα τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα

ypes press002
ypes press002

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ  

Χιλιάδες μάσκες μιας χρήσης και μεγάλες ποσότητες αντισηπτικό-απολυμαντικό, στο προσωπικό των τελωνειακών σταθμών Ευζώνων και Προμαχώνα, διένειμε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) βρέθηκε δίπλα στους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε δυο από τις κυριότερες χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας, υλοποιώντας την πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) να “θωρακίσει” υγειονομικά υπηρεσίες αιχμής που μάχονται καθημερινά για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας.

O κ. Καράογλου είχε πραγματοποιήσει ανάλογη πρωτοβουλία και κατά το πρώτο κύμα του κορωνοϊού, παραδίδοντας και τότε μεγάλες ποσότητες μασκών μιας χρήσης και αντισηπτικών-απολυμαντικών. Αυτήν τη φορά οι μάσκες είναι δωρεά των εταιριών “New College Κολλής Α.Ε-βιοτεχνία ενδυμάτων” και “Διαμαντής Ματζάρης-εμπορία και service μηχανημάτων κήπου“, ενώ τα αντισηπτικά και απολυμαντικά είναι πάλι προσφορά της εταιρείας “Mr. Fast-Οικογένεια Τσολακίδη“.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ευχαρίστησε τις τρεις εταιρείες για το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τις διακρίνει, επισημαίνοντας στο προσωπικό των δυο τελωνειακών σταθμών ότι στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για τη διαχείριση και τον περιορισμό της πανδημίας.

Όπως είπε: “Ευχαριστώ από καρδιάς τις τρεις εταιρείες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της σημερινής δωρεάς. Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς τους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που υπηρετούν με αυταπάρνηση στα τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους με ευσυνειδησία. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), όπως έπραξε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, έτσι και τώρα, είναι διαρκώς στο πλευρό τους, θωρακίζοντας τους υγειονομικά. Διότι η έμπρακτη αναγνώριση της εργασίας τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, έρχεται μέσα από πράξεις προσφοράς”.

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Θ. Καράογλου στην εφημερίδα “POLITICAL” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Διαμαντή (08-12-2020)
Επόμενο άρθρο08-12-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στο Tv Επιλογές των Σερρών και την εκπομπή “Κάθε Μεσημέρι”