Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των περιβαλλοντολογικών δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης)

ypes press002
ypes press002

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ)

Τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου, στο αίθριο του Διοικητηρίου, όπου θα παρουσιάσει το πλέγμα των δράσεων που θα υλοποιηθούν με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί,  ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που τιμάται την Παρασκευή 05 Ιουνίου.

Πυρήνας των δράσεων είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η ενεργοποίησή της για θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, η παρουσίαση της ενεργειακής αναβάθμισης του ιστορικού κτιρίου του Διοικητηρίου και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για περιβαλλοντολογικά θέματα της ευρύτερης περιοχής, όπως το φλοιοφάγο έντομο του Σέιχ Σου.

Όπως εξηγεί ο κ. Καράογλου: “Η φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα κάθε σύγχρονης κοινωνίας. Στοχεύουμε να γίνει η μεγάλη ιδέα και ο άξονας ανάπτυξης.

Για να έχουμε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και να κάνουμε την προστασία του δική μας υπόθεση”.

Προηγούμενο άρθροΟ Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου θα παραστεί στην επίσημη επίσκεψη της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ξάνθη
Επόμενο άρθροΠροχωρά με γοργούς ρυθμούς η υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς “Thess Intec”