Θ. Καράογλου: O «Μακεδονικός Αγώνας αποτέλεσε ορόσημο για το Έθνος μας»

ypes press002
ypes press002

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ»

Στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού παρέστη σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου για να τιμήσει την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) παρακολούθησε τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Επανομής και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγόρη Δημόπουλου.

Στο μήνυμά του για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα ο κ. Καράογλου ανέφερε:

«Δόξα και τιμή στους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα!

Με σεβασμό στην ιστορία και τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για να αναπνέουμε σήμερα τον αέρα της ελευθερίας, αποτίουμε φόρο τιμής στους χιλιάδες που υπηρέτησαν τα ιδανικά της πατρίδας.

Ο Παύλος Μελάς, ο Καπετάν Άγρας, ο Καπετάν Κώττας, ο Αντώνης Μίγκας, ο Γρηγόρης Δημόπουλος και όλοι οι Μακεδονομάχοι που διαφύλαξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, υπήρξαν φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς πατριωτισμού.

Η στάση ζωής τους εμπνέει και λειτουργεί ως οδοδείκτης για τις επόμενες γενιές».

Προηγούμενο άρθροΔιακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ανταλλακτικών και παροχή υπηρεσιών μετάδοσης δεδομένων και συντήρησης τηλεμετρικών σταθμών Λουδία και Καλοχωρίου του έργου «Ανάπτυξη και εφαρμογή εργαλείων ολοκληρωμένης διαχείρισης παράκτιας ζώνης Θερμαϊκού κόλπου: Πιλοτική εφαρμογή στη Δυτική Παράκτια ζώνη» (EL 0040 XM EOX) (Α.Π.: 6197/11-10-2019).
Επόμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας και τηλεόρασης (Α.Π.: 6218/14-10-2019).