ΔΤ – Δηλώσεις της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά στη ΓΣ της ΚΕΕ και για την πορεία των Ενστόλων

8 9 2017d 006
8 9 2017d 006

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά παραβρέθηκε χθες, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η Υφυπουργός, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Όλα όσα επιλέγουμε να εφαρμόσουμε, έχουν ένα και μόνο βασικό κριτήριο: Την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας και την ευημερία του λαού μας. Ο δρόμος, όπως είπα, είναι δύσκολος. Επιτρέψτε μου όμως να σας δηλώσω με σιγουριά και με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια, ότι αυτός ο δρόμος είναι κοινός για όλους μας και θα μας οδηγήσει τελικά στην επιτυχία.

Την ίδια ώρα πορεία διαμαρτυρίας των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών έφτασε στο γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) στο Διοικητήριο, όπου εκπρόσωποι της πορείας παρέδωσαν ψήφισμα στους συνεργάτες της Υφυπουργού. Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ενημερώθηκε και δήλωσε:

Η συμμετοχή μου στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ δεν επέτρεψε να παραλάβω αυτοπροσώπως το ψήφισμα των Ενστόλων, των οποίων το έργο σέβομαι βαθύτατα, έχοντας μάλιστα προσωπική γνώση της δύσκολης αποστολής που εκτελούν καθημερινά, καθώς ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Βρισκόμαστε στην αδιάκοπη προσπάθεια να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα μας και να αποδοθούν δίκαια αυτά που το κράτος οφείλει στους λειτουργούς του.

Η Υφυπουργός στη συνέχεια παραβρέθηκε στο ΈλληνοΡουμανικό Επιχειρηματικό Forum, παρουσία του Ρουμάνου Υφυπουργού Εξωτερικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κ. Sterica Fudulea και του Γενικού Πρόξενου της Ρουμανίας.
Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος
Επόμενο άρθροΔΤ – Η ομιλία της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, στην τελετή εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ