Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος

7 9 2017a 068
7 9 2017a 068

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά χαιρέτησε την τελετή αναφερόμενη στους πεσόντες:

Οφείλουμε όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, για να διαφυλάξουν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας. Οι οικογένειές τους αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για τους ήρωες του σώματος, που δεν δίστασαν στιγμή να θέσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή σε κίνδυνο για να προστατεύσουν την Ελευθερία και τη Δημοκρατία στην κοινωνία μας.

Η εξαιρετική και συνεχής προσπάθεια του αστυνομικού σώματος ώστε να προστατεύονται άμεσα κι αποτελεσματικά οι Έλληνες πολίτες, η εντιμότητα, η σοβαρότητα και ο σεβασμός σας στους νόμους,  αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει απέναντι στη χώρα και στον όρκο που δώσατε όταν ξεκινήσατε να υπηρετείτε την πατρίδα. Με το ίδιο αίσθημα στεκόμαστε κι εμείς δίπλα σας, στους Έλληνες αστυνομικούς και στην υψίστης σημασίας αποστολή σας.

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρωθυπουργό στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας για τη Σιδηροδρομική Σύνδεση Ελλάδας – Βουλγαρίας
Επόμενο άρθροΔΤ – Δηλώσεις της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά στη ΓΣ της ΚΕΕ και για την πορεία των Ενστόλων