Συνάντηση της ΥΜΑΘ με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστο Μέγκλα

1484393856
1484393856

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστο Μέγκλα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και τοπικής οικονομίας του Νομού Σερρών, με κυριότερα τα ζητήματα που αφορούν τη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών, και την επικείμενη χάραξη της “Σιδηροδρομικής Εγνατίας”,  έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει τον Νομό Σερρών και να ενισχύει την τοπική οικονομία.



Η Υφυπουργός και με τις δύο της ιδιότητες, της ΥΜΑΘ και της βουλευτού Σερρών, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στους στόχους του Επιμελητηρίου Σερρών και διαβεβαίωσε, ότι αυτή και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους φορείς των έργων υποδομής, ώστε να συμπεριλαμβάνεται πάντοτε στο σχεδιασμό τους η ανάπτυξη και η ανάδειξη των τοπικών οικονομιών της Μακεδονίας και της Θράκης.

 



Προηγούμενο άρθροΜαρία Τσαρουχά: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με επιτυχία το προσφυγικό (Καθημερινή)
Επόμενο άρθροΣημαντικές προοπτικές από τη συνάντηση της ΥΜΑΘ κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Τσέχο Πρέσβη κ. Jan Bondy