Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά επισκέφθηκε την MLS Πληροφορική Α.Ε.

1484394604
1484394604

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας MLS Πληροφορική Α.Ε., στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολης (Πυλαία) Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Τα στελέχη από τη διοίκηση της εταιρίας MLS Πληροφορική Α.Ε. ενημέρωσαν την Υφυπουργό για την πορεία της εταιρίας, καθώς και για τα καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές, από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της MLS, Ιωάννης Ζάννας, η Αντιπρόεδρος της MLS, Βίκυ Ζαχαριάδου-Καματάκη, ο Οικονομικός Διευθυντής της MLS, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της MLS, Δημήτρης Μίσσας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε εγχώριες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα σε μία κορυφαία εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπως είναι η MLS Πληροφορική Α.Ε., η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), μετά το τέλος της συνάντησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε όλη της τη διαδρομή, από τον Οκτώβριο του 1989 έως και σήμερα, η διοίκηση της εταιρίας που επισκέφθηκα, δείχνει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες ελληνικές επιχειρήσεις. Η προσαρμοστικότητά της, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της, η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει, οι συνεχείς διακρίσεις και επιτυχίες της σε όλα τα επίπεδα, αλλά και πάνω απ’ όλα η αναγνώριση της αξιοπιστίας των προϊόντων της από τους καταναλωτές είναι μοναδική.

Ζήτησα να με συνοδέψουν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, της οποίας είμαστε εποπτεύουσα αρχή για να συζητήσουμε τους τρόπους που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε όφελος της κοινωνίας την οποία υπηρετούμε. Πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί μια ουσιαστική και επικερδής συνεργασία, μια ευκαιρία που θα επιτρέψει τόσο την εταιρία αλλά και την Έκθεση Θεσσαλονίκης να ενισχύσουν το ρόλο τους και να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα τους.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η MLS έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων στρατηγικών επενδυτών. Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση, τους εργαζόμενους σ’ αυτήν. Με την παρουσία μας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, θέλουμε να δείξουμε ότι σε ένα διεθνές περιβάλλον συνεχώς μεταβαλλόμενο, υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις που είναι σε θέση να εισάγουν στην αγορά νέα, καινοτόμα προϊόντα, να οδηγήσουν τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Επιβάλλεται να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας και αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Μακεδονίας και της Θράκης, ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειές τους, προσέχοντας ιδιαίτερα τα λόγια μας, οι υποσχέσεις μας να μην υπερβαίνουν τις πράξεις μας.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ σε εκδήλωση Μνήμης και Τιμής του απελευθερωτικού αγώνα των Κυπρίων
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων