Γ. Ορφανός “Η χώρα έχει ανάγκη από δράσεις που επενδύουν στη συλλογικότητα”

1484395069
1484395069

Στην τελετή βράβευσης του 2ου διαγωνισμού μαθητικής εφημερίδας που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 Όπως τόνισε ο κ. Ορφανός, οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, έμαθαν στην πράξη πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση στη ζωή των πολιτών ενώ παράλληλα, καλλιέργησαν τις δεξιότητες τους στο γραπτό λόγο.

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να λειτουργήσουν συλλογικά και να αναλάβουν δράσεις, οι οποίες κινούνται στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για θέματα που αφορούν την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και τάχτηκε υπέρ της στήριξης των πρωτοβουλιών που ενισχύουν την κοινωνική δράση. «Έτσι, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενεργών και υπεύθυνων  πολιτών, οι οποίοι θα αποτελέσουν την Ελλάδα του αύριο», σημείωσε ο κ. Ορφανός.    

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Αν θέλουμε να ολοκληρωθεί το Μετρό, πρέπει να συνεργαστούμε”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων”