Γ. Ορφανός “Η αναβάθμιση του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα συμβάλλει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες”

1484395295
1484395295

Το πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για λειτουργικά ζητήματα και για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επιπλέον, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για την πορεία υλοποίησης του έργου κατασκευής νέας πτέρυγας χειρουργείων, διοίκησης, κεντρικής αποστείρωσης και πλυντηρίων στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε το νοσοκομείο να έχει τη δυνατότητα μελλοντικά να αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά υγείας από τη Βόρεια Ελλάδα.

Ακολούθως, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης συναντήθηκε με  μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Ακτινολογικό εργαστήριο που αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες μονάδες του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ».   

«Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου για το έργο που επιτελούν. Στόχος είναι να αναβαθμιστεί το νοσοκομείο ‘ΑΧΕΠΑ’  για να παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες», δήλωσε ο κ. Ορφανός, αμέσως μετά την επίσκεψη. 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Κοινωνική υπόθεση η αντιμετώπιση του φαινομένου του εθισμού στο διαδίκτυο”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια και να πορευτούμε με γνώμονα το καλό της χώρας”