Γ. Ορφανός “Να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια και να πορευτούμε με γνώμονα το καλό της χώρας”

1484395286
1484395286

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 102η επέτειο από την απελευθέρωση της Βέροιας.

Ο κ. Ορφανός παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αντωνίου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων.

Στη συνέχεια, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, στην πλατεία Ωρολογίου. Ακολούθως, ο κ. Ορφανός παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

 «Κάποιοι θυσιάστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιδιώκουμε το καλύτερο για τη χώρα μας, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε, αν αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.       

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Βέροιας
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας αναβαθμίζει το επίπεδο ζωής των πολιτών”