ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ

1484396402
1484396402
Τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo A.E., κύριοι  Αναστάσιος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης, για να του παραδώσουν το σύμβολο (μια μπίλια) της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σύνθημα της οποίας είναι το: «Εδώ, όλα παίζουν».


Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τη διοίκηση του Εθνικού Εκθεσιακού μας φορέα για την «ευγενική», όπως είπε, χειρονομία και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
«Φέτος η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης επιχειρεί μια επανεκκίνηση, φιλοδοξώντας να γίνει και πάλι μόδα για τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Βορειοελλαδίτες. Η ΔΕΘ δεν ανήκει μόνο στην πόλη μας, αλλά  είναι “παιδί” συνολικά της Μακεδονίας και Θράκης. Για αυτό πρέπει να την αγκαλιάσουμε όλοι, από τη Φλώρινα μέχρι τον Έβρο.  Χάρη στη συστηματική δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του φορέα, είμαι σίγουρος πως ο θεσμός της Έκθεσης θα ανταποκριθεί πλήρως στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην παγκόσμια οικονομία και θα διαφημίσει την ελληνική επιχειρηματικότητα σε όλον τον κόσμο. Η 78η ΔΕΘ μπορεί να ξαναγίνει η “σημαία” της ελληνικής οικονομίας, λειτουργώντας ως απάντηση στη μιζέρια και στην εσωστρέφεια» κατέληξε ο ΥΜΑΘ.

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ”