ΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

ypes press002
ypes press002
Τη βεβαιότητα πως ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε έναν ειλικρινή, γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά το τέλος της περίπου τρίωρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2013) στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε αυτήν, πέραν του ΥΜΑΘ, συμμετείχαν ακόμη ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για θέματα φορολογίας κ. Γιώργος Μαυραγάνης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, καθώς και ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός άκουσε πολύ προσεκτικά τις σκέψεις και τις απόψεις των παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους και έδωσε λύσεις όπου ήταν δυνατόν. Η συζήτηση ήταν ειλικρινής, γόνιμη και κυρίως εποικοδομητική, καθώς τα επιμελητήρια αποτελούν άτυπους συμβούλους της κυβέρνησης και συμμετέχουν ενεργά τόσο στην εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, όσο και στην εφαρμογή εκείνων των πολιτικών που θα επαναφέρουν τη Βόρεια Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και θα βοηθήσουν τα μέγιστα τη Μακεδονία και τη Θράκη να αποκτήσουν όσα δικαιούνται. 
Το ΥΜΑΘ, ως πυρήνας της κυβερνητικής παρουσίας στη Μακεδονία και τη Θράκη, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό όλων των επιμελητήριων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης του και με ρεαλισμό, αμεσότητα, αλλά και υπευθυνότητα, αγωνίζεται για να καταστήσει τη Βόρεια Ελλάδα στρατηγείο ανάπτυξης, καινοτομίας και δημιουργικότητας. Οι προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας είναι πολλές και σύνθετες. Ωστόσο, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, σύντομα θα έχουμε πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ «THEPAPER.GR» ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΔΑΝΑ – «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ»
Επόμενο άρθροΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ