ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 25ΜΕΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΜΑΛΤΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

1484396598
1484396598
Την αντιπροσωπεία 25 αυτοδιοικητικών στελεχών από το Βέλγιο, τη Μάλτα, την Ιταλία και την Πορτογαλία υποδέχτηκε σήμερα (Δευτέρα 15 Απριλίου 2013) στο Διοικητήριο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.
Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «ξανασχεδιάζουμε τις πόλεις μας», στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την αναγκαιότητα ενίσχυσης των δεσμών φιλίας μεταξύ των λαών που ανήκουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Ο κ. Καράογλου καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη την 25μελή αντιπροσωπεία και ευχήθηκε στα μέλη της καλή διαμονή, τονίζοντας παράλληλα πόσο σημαντικό είναι να αναπτύσσονται, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, σχέσεις συνεργασίας μεταξύ χωρών που είναι φίλες και σύμμαχοι. 
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης: «Μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες χτίζουμε γέφυρες φιλίας και ενισχύουμε τους δεσμούς συνεργασίας. Πρόκειται για μια αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια, η οποία φέρνει πιο κοντά τις πόλεις, ενώνει λαούς και μας δείχνει το δρόμο για την από κοινού συνεργασία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση».

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MONEY SHOW “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ”
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ