ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Το πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, από την Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 είναι το εξής:

 

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στις 13.30 ο κ. Καράογλου θα υποδεχθεί στο Διοικητήριο τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων ταξίαρχο Γεώργιο Χατζηβασιλειάδη και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγο Δημήτριο Σοφιό.

Στις 14.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 7ου Πανελλήνιου συνεδρίου καθηγητών Πληροφορικής, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου «Μακεδονία».

Στις 14.30 θα βρίσκεται στην αίθουσα Δ.Σ. της ΔΕΘ, για την παρουσίαση της μελέτης του έργου: «Υπηρεσίες συμβούλου για τα έργα ανάπτυξης των εκθεσιακών και συνεδριακών υποδομών της ΔΕΘ Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη».

Στις 15.30 θα συναντηθεί στο ΥΜΑΘ με τον Δήμαρχο Σκοπέλου  κ. Γεώργιο Μιχελή και θα συζητήσει μαζί του το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σκοπέλου.

 

Στις 20.30 θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης όπου θα χαιρετήσει την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης του 12ου παγκόσμιου πρωταθλήματος Maxibasketball-βετεράνων καλαθοσφαιριστών.

 

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στις 10.15 ο κ. Καράογλου θα υποδεχθεί στο Διοικητήριο το Ύπατο Συμβούλιο της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.

-Στις 11.30 θα επισκεφθεί το χωριό Φανός του Κιλκίς, όπου η Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Σωματείων διοργανώνει ιατροκοινωνικό πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων στους κατοίκους. Το ιατροκοινωνικό πρόγραμμα της Π.Ε.Κ.Σ. τελεί υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ.

Στις 18.00 ο Υπουργός θα βρίσκεται στη Φλώρινα όπου αρχικά θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Δημήτρη Ηλιάδη.

Στις 18.30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο.

-Στις 19.00,  μαζί με τον Δήμαρχο Φλώρινας, θα εγκαινιάσει  στην αίθουσα της πινακοθήκης του «Φ.Σ.Φ. Αριστοτέλης» την κινητή περιοδική έκθεση που διοργανώνει το ΥΜΑΘ, με τίτλο: «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονάς-Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913», καθώς και την έκθεση βιβλίου «Τίτλοι ιστορίας και απελευθέρωσης».

-Στις 20.30 ο κ. Καράογλου θα εγκαινιάσει την έκθεση για τη Φλώρινα: «Αρχιτεκτονικά τοπία του παρελθόντος», η οποία θα φιλοξενείται στο Μουσείο  Σύγχρονης Τέχνης-Κτίριο Έξαρχος.

 

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στις 11.00 μαζί με τον Δήμαρχο του Δήμου Δέλτα, κ. Γιώργο Γλώσση, ο ΥΜΑΘ θα εγκαινιάσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλάστρας την κινητή περιοδική έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας 1912-1913». Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το ΥΜΑΘ, το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, το Γ´ Σώμα Στρατού και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΘ Α.Ε.

 -Στις 12.30  στο Δημαρχιακό κατάστημα Καλινδοίων ο κ. Καράογλου θα τιμηθεί από το Σύλλογο Μανδριτσιωτών Ζαγκλιβερίου Θεσσαλονίκης.

 

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

-Στις 12.30 ο κ. Καράογλου θα υποδεχθεί στο ΥΜΑΘ τοπικούς φορείς και δημάρχους από την Πορτογαλία, την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Μάλτα, ενώ στη συνέχεια θα τους ξεναγήσει στην έκθεση: «Η επανάσταση του 1821 στη Μακεδονία», η οποία φιλοξενείται στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ