ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ

1484396847
1484396847
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ
 
Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή 24-08-2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας και τα οποία σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
«Με τον κ. Λιβιεράτο, όπως και με όλους τους συναδέλφους Υπουργούς, έχουμε μια άψογη και υποδειγματική συνεργασία στην προσπάθεια που κάνει το νέο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης να είναι χρήσιμο στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας. Ο αγώνας μας είναι διαρκής και μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι από το γεγονός ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι.  Δίπλα μας έχουμε σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο θέτει τη Μακεδονία και τη Θράκη ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του. Η Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά δίνει μια μεγάλη μάχη να επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους Έλληνες. Είμαι σίγουρος πως, σύντομα, οι θυσίες όλων μας θα αποδώσουν καρπούς».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος, τόνισε τα εξής:  «Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά με τη δράση φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη και ανήκουν στη δικαιοδοσία του ΥΠ.Ε.Κ.Α. Η Κυβέρνηση έχει στραμμένη την προσοχή της στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης,  με την ίδρυση του Υ.ΜΑ.Θ να αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη αυτού του ενδιαφέροντος. Με τον κ. Καράογλου συζητήσαμε θέματα που άπτονται της ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας και σύντομα ευελπιστώ να φανούν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς».

 

Προηγούμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ”
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη ΥΜΑΘ Θ. Καράογλου στην οικονομική εφημερίδα MARITIME ECONOMIES