Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ypes press002
ypes press002
          Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα μεταβεί το Σάββατο 15 Αυγούστου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο Όρος, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις  εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου ,που θα πραγματοποιηθούν  παρουσία του  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

 Ο κ. Υπουργός στις 09.45 θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, ενώ στις 10:30 θα ακολουθήσει τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Σουμελά.

Ακολούθως ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης θα  καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη και θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΪΧ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Επόμενο άρθροΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ