Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITB ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

1484398618
1484398618

Την αισιοδοξία του για την ώθηση που θα δώσει στον τουρισμό της Βόρειας Ελλάδας, η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου που ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Μαρτίου, εκφράζει ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, που βρίσκεται στη Γερμανία μαζί με νομάρχες και εκπροσώπους φορέων της Βόρειας Ελλάδας για να στηρίξει την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Θυμίζουμε, ότι με πρωτοβουλία του κ. Καλαντζή, στο περίπτερο της ελληνικής συμμετοχής προβάλλεται μια πεντάλεπτη παραγωγή του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, στην οποία παρουσιάζεται σύντομα και περιεκτικά το αρχαιολογικό προφίλ της Μακεδονίας και της Θράκης, όπως εμπλουτίστηκε και με τις νέες, πρόσφατες ανακοινώσεις των αρχαιολόγων, κατά τη διάρκεια της 20ής Επιστημονικής Συνάντησης για το αρχαιολογικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε 1-3 Μαρτίου 2007 στη Θεσσαλονίκη.

«Υπάρχει απήχηση και αυξημένο ενδιαφέρον και είμαι βέβαιος πλέον, πως η παρουσία της Βόρειας Ελλάδας, μέσω αυτής της παραγωγής του Υπουργείου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου, μίας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες έκθεσης τουρισμού στον κόσμο, θα αποτελέσει μοχλό για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού της περιοχής μας και για την προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών», τόνισε ο Υπουργός.

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “Η ΧΩΡΑ”