ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ypes press002
ypes press002
Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους μαθητές Δημοτικών  σχολείων που μετέχουν στο πρόγραμμα των κινητών μονάδων βιβλιοθηκών και αισθητικής αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνονται, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2005, στο Νομό Δράμας, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΥΜΑ-Θ κ. Κωνσταντίνου Παρθενόπουλου.
 
Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο θεατράκι στο φαράγγι της Πετρούσας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Δράμας, το Δήμο Προσοτσάνης, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετρούσας και του Ερυθρού Σταυρού.
 
Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται: θεατρική παράσταση από του μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαθύτοπου Κ. Νευροκοπίου, παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Πετρούσας και   Κεφαλαρίου, παρουσίαση διάσωσης και μέτρα προφύλαξης σε φαράγγι από τον Ερυθρό Σταυρό, έκθεση έργων  μαθητών των δημοτικών σχολείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. 
 
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την απονομή αναμνηστικών βραβείων στα σχολεία που συνέβαλαν  στις εκδηλώσεις και θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟ 8Ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Επόμενο άρθροΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ENSI” ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ