ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ypes press002
ypes press002

Θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας στη Νέα Υόρκη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της 14ης Ελληνο-Αμερικανικής Διεθνούς Εκθέσεως “Ερμής” στο Ατλάντικ Σίτυ.

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το πρωί της  Παρασκευής 8 Απριλίου 2005, αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης θα παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη Παρέλαση της Ελληνικής Ομογένειας, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 10 Απριλίου (στις 12.00 το μεσημέρι, τοπική ώρα).  Νωρίτερα, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ναό της Νέας Υόρκης, χοροστατούντος του Σεβασιμωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. κ. Δημητρίου.

Παράλληλα, ο υπουργός θα έχει συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας στις ΗΠΑ, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Στις 16 Απριλίου, ο κ. Τσιαρτσιώνης θα μεταβεί στο Ατλάντικ Σίτυ, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό στα εγκαίνια της 14ης  Ελληνοαμερικανικής Έκθεσης «Hermes Expo International» η οποία διοργανώνεται στον επαγγελματικό εκθεσιακό χώρο του συγκροτήματος «Trump Marina».

Ακολούθως, ο υπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής, στο συμπόσιο που θα διεξαχθεί στο περιθώριο της Έκθεσης, με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης της Ελληνοαμερικανικής Διπλωματικής Οικονομίας στη Μεταολυμπιακή Εποχή».

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΓια τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τη μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο