ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 01/4/2005 ΕΩΣ 04/4/2005

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 20:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί στην τελετή έναρξης του 7ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Εικόνες του 21ου αιώνα».

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Απριλίου 2005 στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές εκδηλώσεις του, σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

· Τόπος: Κινηματογράφος «Ολύμπιον», Θεσσαλονίκη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 12:00

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση παρουσίασης του ιστορικού – ταξιδιωτικού οδηγού «Χίος – Σμύρνη, ένα ταξίδι στην ιστορία» του εκδοτικού οίκου  «Ιnfoγνώμων».

· Τόπος: Αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 19:00

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει την έναρξη του προγράμματος «Άνθρωπος και περιβάλλον στον 21ο αιώνα: Τα κρίσιμα προβλήματα» με θέμα «Αστικό περιβάλλον – Μεγάλες πόλεις».
Το πρόγραμμα οργανώνει το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

· Τόπος: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ULEB CUP
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ “ΧΙΟΣ – ΣΜΥΡΝΗ, ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ”