ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ULEB CUP

ypes press002
ypes press002

Θεσσαλονίκη, 30 Μαρτίου 2005

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν η ομάδα καλαθοσφαίρισης  και οι παίκτες του Μακεδονικού, με την πρόκριση  στον τελικό της διοργάνωσης ULEB CUP.

O Μακεδονικός φέτος έχει καταγράψει μία εκπληκτική πορεία η οποία μετά και τη νίκη επί της Χεμοφάρμ Σερβίας, οδηγεί την ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης κάνοντας υπερήφανους όλους τους έλληνες και όλες τις ελληνίδες.

Είναι μία δικαίωση που ήρθε μετά από επίπονο και επίμονο αγώνα, συλλογική δουλειά και στόχευση. Είναι μία επιτυχία «σταθμός» για την ομάδα μπάσκετ του Μακεδονικού που συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ανάδειξη του αθλητισμού στη  Βόρεια Ελλάδα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση νέων επιτυχιών.

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τους παίκτες και την ομάδα του Μακεδονικού στο λαμπρό δρόμο τους μέχρι τον τελικό. Τους λέμε: “Θα είμαστε μαζί σας, θα είμαστε δίπλα σας”.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Νίκος Τσιαρτσιώνης

Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 31/3/2005
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ