ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΜΑ-Θ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

ypes press002
ypes press002

Πρωτοβουλία ΥΜΑ-Θ Χάρη Καστανίδη για το κυκλοφοριακό

Επιστολή προς όλους τους εμπλεκόμενους με το κυκλοφοριακό φορείς της πόλης απέστειλε, σήμερα, το μεσημέρι, ο ΥΜΑ-Θ Χάρης Καστανίδης. Με την επιστολή του αυτή ο Υπουργός γνωστοποιεί την πρωτοβουλία του για την δημιουργία ενός άτυπου συντονιστικού οργάνου, υπεύθυνου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων κυκλοφοριακών πολιτικών για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στην επιστολή του ο κ. Καστανίδης αναφέρεται στην αλληλοκάλυψη των αρμοδιοτήτων και στην πολυδιάσπαση των εξουσιών που έχουν σαν αποτέλεσμα αποσπασματικές και μόνο παρεμβάσεις που μέχρι σήμερα δεν βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος.

Ο Υπουργός ζητά από τους συνυπεύθυνους φορείς την γνώμη τους και εκφράζει την ελπίδα ότι εκτός από τις πιθανές λύσεις που μπορεί να δώσει ένας τέτοιος ενιαίος φορέας το πείραμα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για μελλοντικές μητροπολιτικές λειτουργίες.

Την επιστολή του ΥΜΑ-Θ έλαβαν:

1. Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
2. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης
3. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
4. Εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης
5. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης
6. Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΘ
7. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης
8. Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Μεταφορών

Προηγούμενο άρθροΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ζ´
Επόμενο άρθροΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΡΟ 2008 ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΑ-Θ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ