Ο ΥΜΑΘ Στάθης Κωνσταντινίδης στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τ.Ε.Ε.

Konstantinidis_TEE_1

Konstantinidis_TEE_2
Konstantinidis_TEE_3

Ο ΥΜΑΘ Στάθης Κωνσταντινίδης στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τ.Ε.Ε.

Χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Κάνοντας σύντομη ιστορική αναδρομή, ο Υφυπουργός ανέφερε ότι επί έναν αιώνα το ΤΕΕ σχεδιάζει την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζει στο δρόμο της πρωτοπορίας, καθώς ο ρόλος του είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πρόοδο και εξέλιξη της χώρας. «Έχετε ενεργό ρόλο και συνδράμετε καταλυτικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας, αφού το ΤΕΕ είναι διαχρονικά παρών σε όλα τα σημαντικά ορόσημα της πατρίδας μας» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης, προσθέτοντας ότι τα μέλη του υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες της πράσινης και ψηφιακής εποχής, καθώς και των ποιοτικών υποδομών.

Ακολούθως, εστίασε στον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει το ΤΕΕ στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη, ώστε η χώρα να επιτύχει ανθεκτικότητα στις υποδομές της σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. «Για να αντιμετωπίσουμε γρήγορα τις επιπτώσεις πρέπει να προλαμβάνουμε και να προετοιμαζόμαστε σωστά και συνολικά» εξήγησε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Και έκλεισε το χαιρετισμό του λέγοντας: «Η πρώτη εκατονταετία είναι της καταξίωσης. Εύχομαι η νέα εκατονταετία να αποδειχθεί το ίδιο δημιουργική και καρποφόρα. Σας ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή στη μεγάλη εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια».

Προηγούμενο άρθροΣτάθης Κωνσταντινίδης: «Η δυναμική της ΔΕΘ και η παρουσία της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας, δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για μια ακόμα λαμπρή διοργάνωση»
Επόμενο άρθροΣτάθης Κωνσταντινίδης: «Ο σύγχρονος φιλελληνισμός είναι η πίστη στην ελευθερία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»