Στάθης Κωνσταντινίδης: «Τιμή στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών κατά την άσκηση του καθήκοντος»

DSC_5949

DSC_5958 DSC_5968 DSC_5985 DSC_6029 DSC_6089

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Τιμή στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών κατά την άσκηση του καθήκοντος»

Την εκτίμηση και το σεβασμό του στη μνήμη των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που έδωσαν τη ζωή τους κατά την άσκηση του καθήκοντος, εξέφρασε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στο ετήσιο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ο Υφυπουργός εκπροσώπησε την κυβέρνηση και κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Γ.Α.Δ.Θ., εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τους Έλληνες Αστυνομικούς που έπεσαν, όπως είπε, κατά την άσκηση του καθήκοντός τους, υπηρετώντας την πατρίδα και την ελληνική κοινωνία με τρόπο που μέριασε κάθε αίσθημα κινδύνου, υπερασπιζόμενοι τον όρκο που έδωσαν να προστατεύουν το Σύνταγμα και τους πολίτες.

«Αποτίουμε φόρο τιμής σε εκείνους που καθημερινά δίνουν έναν δύσκολο και ορισμένες φορές άνισο αγώνα απέναντι σε μια εξοπλισμένη και θρασεία εγκληματικότητα» τόνισε, κάνοντας αναφορά στα βήματα της Πολιτείας για την καλύτερη εκπαίδευση, ενίσχυση και στελέχωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν είναι κινητοί στόχοι. Η ελληνική κοινωνία δεν σας αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο. Σας σεβόμαστε και σας τιμούμε για την αποστολή που φέρνετε εις πέρας. Το κερδίσατε με την παρουσία σας, υπερασπιζόμενοι τα ατομικά, κοινωνικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των συμπολιτών μας» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης.

 

Προηγούμενο άρθροΗ διεύρυνση των εξαγωγικών οριζόντων της Β. Ελλάδας προς τη Σαουδική Αραβία στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρέσβη Saad Alammar
Επόμενο άρθροΥΜΑΘ και ΔΕΘ-HELEXPO διοργανώνουν το Balkan Energy Forum στην Κοζάνη στις 23- 25 Μαΐου 2024