Το μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

DSC_7732

DSC_7378 DSC_7396 DSC_7491 DSC_7513 DSC_7578 DSC_7620 DSC_7628

Το μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης, στην πλατεία Ωρολογίου. Αμέσως μετά ακολούθησε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην οδό Μητροπόλεως.

Στη δήλωσή του, μετά το τέλος της παρέλασης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε τα εξής: «Χρόνια πολλά στην Βέροια! Ο Οκτώβριος είναι μήνας εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Αυτή η υπερηφάνεια μεγαλώνει βλέποντας τις νέες και τους νέους μας, αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας, να παρελαύνουν με τιμή μπροστά από τα εθνικά μας σύμβολα.

Είναι όμως και μια ευκαιρία να αναστοχαστούμε τα πόσα σημαντικά πράγματα έχει πετύχει αυτός ο τόπος στα μόλις 111 χρόνια ανεξαρτησίας. Και βλέποντας το εύθραυστο διεθνές περιβάλλον, να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στην ειρήνη και στην πρόοδο της πατρίδας μας».

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη στο West channel και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά
Επόμενο άρθροΥποδοχή ιερής εικόνας Παναγίας της Κορωνιωτίσσης στη Θεσσαλονίκη