ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

foto-deltio-typoy-stayros-kalafatis-synsathsh-me-eforiakoys

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υφυπουργού Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη,  του Πρόεδρου του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής, Μενέλαο Παπαποστόλου, και  του Διαχειριστή – Εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, Γερονικολάου Γεώργιο,  για την λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών.

O Υφυπουργός συζήτησε με τους εκπροσώπους των εφοριακών το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις υπηρεσίες τους, αλλά και λύσεις για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών αφού εξήρε την ουσιαστική και σημαντική συνεισφορά των εφοριακών στα δημόσια έσοδα της χώρας και στην πάταξη της φοροδιαφυγής, δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην ενίσχυση με ανθρώπινο προσωπικό των φορολογικών υπηρεσιών, των κτηματικών υπηρεσιών και του ΣΔΟΕ, στην καθ΄ύλη αρμοδιότητά του, μέσω προσλήψεων από τους επιτυχόντες στο πρόσφατο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό που διεξήχθη από τον ΑΣΕΠ. Τόνισε δε ότι ο εποικοδομητικός διάλογος και οι συναντήσεις με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων συμβάλλουν σημαντικά στην επίλυση των προβλημάτων.

 

Προηγούμενο άρθροΠλήθος επισκεπτών ενημερώθηκε για τις δράσεις του έργου ALTER TRIP στην τουριστική έκθεση B-TRAVEL στη Βαρκελώνη
Επόμενο άρθροΆρθρο του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook