Μπάντες και χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα στον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη

23-12-2022b-066

23-12-2022a-019 23-12-2022b-021

23-12-2022-006

Μπάντες και χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα στον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη

Μπάντες και Χορωδίες έψαλαν, σήμερα, τα κάλαντα, στο γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, στο Διοικητήριο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαφάτης άκουσε τα κάλαντα κατά σειράν από τις μπάντες του Γ Σώματος Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και την παιδική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων “Απόστολος Παύλος”.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών, από το Μαθησιακό Κέντρο Ένταξης της ΜΚΟ Solidarity Now, πρόσφυγες από την Ουκρανία, που έμαθαν τους τελευταίους μήνες τα ελληνικά, έψαλαν τα κάλαντα στον Υφυπουργό Εσωτερικών. Ο κ. Καλαφάτης κέρασε τους καλανταριστές παραδοσιακά μελομακάρονα κι ευχήθηκε “να κυριαρχήσει η αγάπη και το φως” και οι πρόσφυγες από την Ουκρανία “να βρουν ξανά τους αγαπημένους τους ανθρώπους”, υπογραμμίζοντας ότι “η Ελλάδα υποστηρίζει τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Τα κάλαντα έψαλαν, χθες, στο Διοικητήριο, οι χορωδίες του 4ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και του Ασύλου του Παιδιού.

 

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στην εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB»
Επόμενο άρθροΜήνυμα Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης)