Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη με τα μέλη της κορυφαίας στην Ευρώπη Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do

12-4-2022c-047

12-4-2022c-039  12-4-2022c-057

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη με τα μέλη της κορυφαίας στην Ευρώπη Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do

 

Τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do, που πρώτευσαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

“Μας γεμίσατε περηφάνια, χαρά και αισιοδοξία. Χίλια μπράβο στην προσπάθειά σας, την προσπάθεια των προπονητών σας, αλλά και στους γονείς σας, για τη στήριξη που σας προσφέρουν. Τα ατομικά αθλήματα είναι μοναχικά. Δυναμώνουν τον αθλητή, τη θέλησή του, το πείσμα του. Είναι, όμως, ιδιαίτερα απαιτητικά και είναι οι οικογένειές σας και οι δικοί σας άνθρωποι αυτοί που σηκώνουν το βάρος. Γι΄ αυτό αξίζουν όλοι τα συγχαρητήριά μας” τόνισε ο κ. Καλαφάτης και σημείωσε ότι “Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στα ερασιτεχνικά αθλήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα: Στήριξε και στηρίζει τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Προσωπικά θα βρίσκομαι δίπλα σας, για ό,τι χρειαστεί. Εύχομαι να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, σε ό,τι και αν επιχειρείτε”.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Κwon Do Ελλάδος Μιχάλης Ζωγράφος και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Βάσω Κουσαρίδου και Νικόλαος Λεούσης.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Ομάδα πήρε μέρος στους Πανευρωπαϊκούς με 154 αθλήτριες και αθλητές και κατέκτησε 109 μετάλλια! Βρίσκεται στις πέντε πρώτες θέσεις στον κόσμο εδώ και χρόνια και, πλέον, ανέβηκε στην κορυφή.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη με τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Τζέφρι Πάιατ
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρου Καλαφάτη στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων ΝΑ Ευρώπης «Οι πόλεις του μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης»