Τους τέσσερις αστυνομικούς που απέτρεψαν γυναικοκτονία συνάντησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)

21-12-2021b-001

21-12-2021b-008  21-12-2021b-005

Τους τέσσερις αστυνομικούς που απέτρεψαν γυναικοκτονία συνάντησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)

Καλαφάτης: «Είστε παράδειγμα αυταπάρνησης για όλη την κοινωνία»

Τους τέσσερις αστυνομικούς, που απέτρεψαν μια γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας –  Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης. Σε συνομιλία που είχε μαζί τους, τόνισε:

“Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο ήταν μοναδικό. Ένα μεγάλο μπράβο. Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου εκ μέρους της κυβέρνησης κι εμού προσωπικά, γιατί αντεπεξήλθατε σε μία πάρα πολύ δύσκολη, επικίνδυνη επιχείρηση, με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τα αντανακλαστικά σας ήταν ακαριαία και δείξατε, πραγματικά ποια είναι η Ελληνική Αστυνομία. Θέλω να δώσω ειλικρινή και θερμά συγχαρητήριά σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Είναι οικογενειάρχες, είναι άνθρωποι που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους και τις γειτονιές, προασπιζόμενοι τη ζωή και την περιουσία όλων μας. Μέσα από την καρδιά μου, χίλια μπράβο. Ευχαριστούμε που μας κάνετε περήφανους. Είστε ένα παράδειγμα προς όλη την κοινωνία, με την αυταπάρνηση την οποία επιδείξατε σε αυτήν την πολύ δύσκολη αποστολή”.

Βίντεο από τη συνάντηση μπορείτε να βρείτε στο εξής link:

 

https://www.youtube.com/watch?v=EHTJ4HHFlYk

Προηγούμενο άρθροΣτη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης – Άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και σε εκδήλωση στο ΑΧΕΠΑ
Επόμενο άρθροΕυχές του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη προς το προσωπικό του Υπουργείου