Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης – Άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και σε εκδήλωση στο ΑΧΕΠΑ

22-12-2021b-029-1

22-12-2021b-103 22-12-2021a-017

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης – Άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία του Ασύλου του Παιδιού και σε εκδήλωση στο ΑΧΕΠΑ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης, άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία του Ασύλου του Παιδιού, που τον επισκέφθηκαν, συνοδευόμενα από μέλη της διοίκησης του ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές. Ακολούθως,  είχε σειρά επισκέψεων:

Το πρωί επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Τροχαίας και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Θωμά Γέρμανο.

Αργότερα, παρέστη σε εκδήλωση του Συλλόγου Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου έψαλλαν τα κάλαντα μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου και των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, σε εκδήλωση του Συλλόγου “Νέα Ελπίδα” Θεσσαλονίκης. Σε δηλώσεις του τόνισε: «Αυτές τις Άγιες ημέρες θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να απευθύνω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στις διοικήσεις των νοσοκομείων και βεβαίως και στη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, όπου βρισκόμαστε σήμερα, στον Διοικητή και σ΄όλους τους συνεργάτες του, για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν αυτή τη δύσκολη περίοδο που δοκιμάζεται η κοινωνία μας. Το μήνυμα είναι ένα αυτές τις Άγιες ημέρες: να σπεύσουμε όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί να εμβολιαστούμε και να αγωνιστούμε να πείσουμε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Καλή Χρονιά».

Αμέσως μετά ο Υφυπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και είχε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Ασημάκη Χριστοδουλίδη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο. Σε δηλώσεις του τόνισε: «Τις Άγιες αυτές μέρες κάποιοι δεν είναι στα σπίτια τους, δεν γιορτάζουν μαζί με τις οικογένειές τους. Ανάμεσά τους τα στελέχη, οι γυναίκες και οι άνδρες και  της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα παιδιά και οι οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας που βρίσκονται -όπως πάντα- στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Αυτοί που παλεύουν κόντρα στο έγκλημα, την παρανομία, την παραβατικότητα. Αυτοί  που  κινδυνεύουν για να μην κινδυνεύουμε εμείς. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε για όσα προσφέρουν. Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά στην καθεμιά και τον καθένα. Με υγεία και κάθε καλό!».

 

 

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για αύριο, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΤους τέσσερις αστυνομικούς που απέτρεψαν γυναικοκτονία συνάντησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης)