Δήλωση Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θ. Καράογλου, μετά το πέρας των συσκέψεων του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη (03-09-2020)

ypes press002
ypes press002

ΔΗΛΩΣΗ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΜΑΘ

(03-09-2020)

 

Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερος αφού οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας είχαν ως αποτέλεσμα να παρθούν δύσκολες αποφάσεις, όπως η μη πραγματοποίηση της εκθεσιακής δραστηριότητας της 85ης ΔΕΘ, οι οποίες προτάσσουν τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η πολύωρη σύσκεψη με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και όσους εμπλέκονται στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν στη Β. Ελλάδα, αποδεικνύει ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται ψηλά στην ιεράρχηση των κυβερνητικών προτεραιοτήτων.

Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, τιμούμε το συμβόλαιο αλήθειας που υπογράψαμε με τους συμπατριώτες μας το βράδυ της 07ης Ιουλίου 2019.

Στους 14 μήνες που μεσολάβησαν η Μακεδονία και η Θράκη αφυπνίζονται.

Ανακτούν την αυτοπεποίθηση που τους έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και παύουν να είναι συνώνυμες των ανεκπλήρωτων προσδοκιών και της πολιτικόλογης φλυαρίας.

Πλέον μιλούν τα έργα μας, γιατί οι πολίτες κρίνουν και αξιολογούν πράξεις και όχι προθέσεις.

Η υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς “Thess Intec”, η ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo, τα μεγάλα έργα υποδομής που περνούν στη φάση της κατασκευής, η επένδυση της Pfizer και της Cisco, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο.

Η Βόρεια Ελλάδα γίνεται πιο εξωστρεφής, διαθέτοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό ώστε κάνει άλματα προς τα εμπρός, επενδύοντας στην καινοτομία.

Κύριε Πρωθυπουργέ, καλώς ήρθατε για μια ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη.

 

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου: “Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων”
Επόμενο άρθρο03-09-2020 Συνέντευξη του κ. Θεόδωρου Καράογλου, στoν Παραπολιτικά Fm και την εκπομπή “Επιστροφή στην κανονικότητα”