“Στο Διοικητήριο το κομβόι των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό θεσμό “The Good Ride”

ypes press002
ypes press002

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΘΕΣΜΟ “THE GOOD RIDE

“Στάση” στο Διοικητήριο έκανε το πρωί του Σαββάτου το κομβόι των αυτοκινήτων μάρκας “Porsche” που συμμετέχει στον φιλανθρωπικό πανευρωπαϊκό θεσμό “The Good Ride”, στηρίζοντας τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται υπό την αιγίδα του ιδρύματος “Ελπίδα”.

Τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία υποδέχθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τη δράση εξέφρασε το ενδιαφέρον την επόμενη χρονιά η Θεσσαλονίκη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου συνεχάρη τους διοργανωτές του θεσμού “The Good Ride”, τονίζοντας πως “με “καύσιμο” την αγάπη και την αλληλεγγύη, 10 αυτοκίνητα Porsche ξεκίνησαν από το Λουξεμβούργο και διανύουν 2.000 χιλιόμετρα για να ενισχύσουν και να σταθούν στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) είναι “συνοδηγός” στο όλο εγχείρημα και το Διοικητήριο θα “τρέξει” σαν Porsche όλα τα ζητήματα που το αφορούν, αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες αλλά πάντα με ασφάλεια, προσοχή και σύνεση, σεβόμενο τους κανόνες”.