ΥΜΑ-Θ: Απάντηση σε αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα

ypes press002
ypes press002

Ακόμη και για την πλήρη, διαφανή και αποτελεσματική εφαρμογή του Επενδυτικού  Νόμου 3908/2011 συκοφαντούν το ΥΜΑ-Θ με αναληθές δημοσίευμα δυο μέρες πριν από τις εκλογές! Για την εφαρμογή δηλαδή ενός νόμου ο οποίος εδώ και 8 χρόνια είναι νόμος του κράτους, όχι δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  και αφορά ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες αξιολογούνται με πλήρη διαφάνεια και στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο σωστή αξιολόγηση και αποτελεσματική διαδικασία.

 

Ίσως ο συντάκτης του αηθέστατου άρθρου και το μέσο στο οποίο εργάζεται να έχουν τους λόγους τους να πλήξουν την κυβέρνηση και γι’ αυτό συντάσσουν άρθρα με πλήρως συκοφαντικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση που δεν έχουν όφελος από τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, καλύτερα να καταθέσουν τις επαγγελματικές τους ταυτότητες και την άδεια λειτουργίας της ιστοσελίδας τους λόγω έλλειψης ικανότητας να ασκούν το έργο της ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

 

Αλλά αν πρόκειται να κατηγορείται το ΥΜΑ-Θ και κατ’ επέκταση η σημερινή κυβέρνηση ότι αξιοποιείται ένας νόμος του κράτους, που έχει ψηφιστεί το 2011, και μάλιστα με γρήγορες, αδιαφανείς διαδικασίες υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων, «δεκτές οι κατηγορίες».

 

Ωστόσο η ψευδής αναφορά δυο μέρες πριν από τις εκλογές ξεπερνά τα όρια του ήθους και το μέσο που το δημοσίευσε οφείλει να ζητήσει ένα ηχηρό συγγνώμη μέσα από την ιστοσελίδα του.

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατόπιν της ματαίωσης της διαδικασίας της υπ’ αρ. 4080/20.06.2019 πρόσκλησης
Επόμενο άρθροΤελετή Παράδοσης – Παραλαβής στο ΥΜΑΘ