Τους συλλόγους που χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ» παρουσιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης)

ypes press002
ypes press002

Invitation_

Οι  σύλλογοι που χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ» παρουσιάζονται σε εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) την επόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στις 7 μ.μ.,  στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν τη δράση που θα πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργώ» φορείς και σωματεία από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ και του 6ου Διαπολιτισμικού Σχολείου Ευόσμου.

Το πρόγραμμα «Δημιουργώ» για την «Επιχορήγηση και Προβολή Δράσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση της Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Μακεδονία και στη Θράκη» αφορά την προώθηση αφενός της πολιτιστικής δημιουργίας και αφετέρου της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και είναι προϋπολογισμού 187.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου.

Απώτερος στόχος είναι η αύξηση συμμετοχής των πολιτών σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη συνεργασιών για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν την πολιτιστική δημιουργία και η ενίσχυση της υποστήριξης των δράσεων δικτύωσης των πολιτών.

Logo

Προηγούμενο άρθροΥΜΑ-Θ: Άρχισε ο καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου μετά το χτεσινό φαινόμενο
Επόμενο άρθροΣύσκεψη για τον Αναμορφωμένο Ειδικό Κανονισμό Αποχέτευσης της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα στο Διοικητήριο