Ομιλία στην Επιστημονική Ημερίδα “Borderless Culture” και περιοδεία στο νομό Σερρών πραγματοποιεί αύριο η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου

ypes press002
ypes press002

Την έναρξη των εργασιών της Επιστημονικής Ημερίδας “Borderless Culture” θα κηρύξει αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η ημερίδα, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), πραγματοποιείται στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου “Ολοκλήρωση των ιστορικών και αρχαιολογικών πόρων διασυνοριακής σπουδαιότητας Βουλγαρίας και Ελλάδας σε έναν βιώσιμο θεματικό τουριστικό προορισμό”.

Στόχος του εν λόγω έργου είναι η συνολική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μέσω της βελτίωσης του τουριστικού της προϊόντος και η ενίσχυση του προφίλ της διασυνοριακής περιοχής ως πολιτιστικού τουριστικού προορισμού, μέσω της προώθησης της ιστορικής, πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς. Στην Ημερίδα θα λάβουν μέρος επιστημονικοί φορείς και στελέχη της αυτοδιοίκησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βουλγαρία.

Νωρίτερα η Υφυπουργός θα επισκεφτεί τη Λίμνη Κερκίνη, όπου θα έχει συνάντηση  με τους εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΚΡΙ ΚΡΙ.

 Πρόγραμμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) στο νομό Σερρών:

 

  • 10.00: Σύσκεψη με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης
  • 11.30: Επίσκεψη στο Εργοστάσιο ΚΡΙ ΚΡΙ και συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους
  • 13.00: Παρουσία στην Επιστημονική Ημερίδα Τουρισμού – Πολιτισμού με τίτλο «Διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας: Δημιουργώντας έναν ενιαίο τουριστικό προορισμό», που διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), όπου θα η Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών, στο Ξενοδοχείο «Elpida Resort».
  • ProgramErgasiwn(1)
Προηγούμενο άρθροΣτην Καβάλα η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου
Επόμενο άρθροΗ τουριστική ανάπτυξη της Ροδόπης στο επίκεντρο της περιοδείας της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στην περιοχή