Συνάντηση εργασίας με ΕΥΑΘ, ΠΚΜ και εκπροσώπους επιμελητηρίων είχε η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου

ypes press002
ypes press002

Συνάντηση εργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΕΥΑΘ και εκπροσώπους του ΕΒΕΘ, του ΒΕΘ, του ΕΕΘ, του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ είχε σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.

Συζητήθηκαν πιθανά  προβλήματα που ανακύπτουν  στη λειτουργία επιχειρήσεων από την εφαρμογή του ειδικού κανονισμού αποχέτευσης της ΕΥΑΘ ΑΕ.

Συμφωνήθηκε εντός 10 ημερών, τα Επιμελητήρια να καταθέσουν εγγράφως τις παρατηρήσεις- προτάσεις τους , σχετικά με τις διατάξεις που αναφέρονται στον σχετικό κανονισμό.

Οι προτάσεις αυτές θα εξεταστούν από επιτροπή εκπροσώπων του ΥΜΑΘ, της ΠΚΜ, της ΕΥΑΘ και των φορέων προκειμένου να ενσωματωθούν στον κανονισμό σύμφωνα με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία, διασφαλίζοντας τόσο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για την επέτειο της 30ης Οκτωβρίου 1944
Επόμενο άρθροΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ