ΔΤ ΓΙΑ ΕΥΑΘ ΑΓΩΓΟ

ypes press002
ypes press002

Ο προγραμματισμός της ΕΥΑΘ ΑΕ σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης καθώς και του συστήματος παρακολούθησης και αντιμετώπισης βλαβών, εξελίσσεται σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της εταιρείας όπως αυτές είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια σύσκεψης με την Υφυπουργό Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου.

Υλοποιώντας το επιχειρησιακό της πρόγραμμα για την αναβάθμιση των υποδομών και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, η ΕΥΑΘ ΑΕ προχωρά στην προκήρυξη διαγωνισμού για την επισκευή του αγωγού μεταφοράς νερού από την Αραβησσό.

Το ΥΜΑΘ στηρίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού της εταιρείας και τις απαραίτητες επενδύσεις, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης και την εξασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας νερού στους πολίτες.

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στη Ροδόπη
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη της Υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου στην ΕΡΑ Κομοτηνής / Περιφερειακό πρόγραμμα ΕΡΤ Δίκτυο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στους δημοσιογράφους Βασιλική Μαχαίρα και Σαμή Καραμπουγιούκογλου