Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ είχε η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου

ypes press002
ypes press002

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ) Ιωάννη Χαρωνίτη είχε σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, η Υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σε ότι αφορά στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ ενώ το 25ο Δημοτικό εντάχθηκε στο ΠΔΕ.

Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διερεύνησης υλοποίησης της  βέλτιστης λύσης για τη στέγαση του Καλλιτεχνικού  Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση των νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προχωρούν ταχύτατα και ολοκληρώνονται σύντομα προκειμένου να παραδοθούν προς χρήση. Παράλληλά,  τα έργα επέκτασης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας  βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Τέλος , αναφορικά με το Γενικό Κατάστημα κράτησης Δράμας,  έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του και αναμένεται προς δημοπράτηση το έργο της ολοκλήρωσης του Ειδικού Κτιρίου Επιμόρφωσης και Επαγγελματικής Αποκατάστασης.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΥΜΑΘ με παιδικές χορωδίες για τον εορτασμό των επετείων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου Κ. Νοτοπούλου: Ιστορικό χρέος μας να κρατήσουμε ενεργή στη συλλογική συνείδηση την μνήμη της Εθνικής Αντίστασης