ΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τους εκπρόσωπους της Κοινοπραξίας που αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης

425
425

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε, στο γραφείο της στο διοικητήριο, τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας που αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε τους κ.κ.: Θεοφάνη Σωτήριο, Boris Benzel, Cedric Garnier, Marco Raniolo, Ίωνα Κουφοπαντελή και Μεριέττα Δοξοπούλου, οι οποίοι της παρουσίασαν τους στόχους και τα σχέδια της κοινοπραξίας για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που συνοψίζοντάς τα, τα περιέγραψαν με την επιδίωξη τους να αναδείξουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως το κυριότερο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Η επένδυση που γίνεται στον Ο.Λ.Θ. είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αποτελώντας ταυτόχρονα βατήρα ανάπτυξης για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας. Η αξιοπιστία αλλά και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας επιβεβαιώνονται και με αυτή την επένδυση, ενισχύοντας παράλληλα τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για συνολική τοποθέτηση της Ελλάδας σε τροχιά ευημερίας.

Είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον μου και η στήριξη που παρέχω σε αυτήν όπως και σε όλες τις προσπάθειες που βοηθούν τον τόπο μας να πετύχει τους στόχους του. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και η ίδια η Θεσσαλονίκη ανακτούν τον ιστορικό τους ρόλο ως σταυροδρόμι εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή μιας νέας ελπιδοφόρας και καλύτερης εποχής.

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά παραβρέθηκε στο συνέδριο “e-CMR: Οι οδικές μεταφορές στην ψηφιακή εποχή”
Επόμενο άρθροΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά στο 1ο Φεστιβάλ Χρυσοβούβαλου