ΔΤ – Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά παραβρέθηκε στο συνέδριο “e-CMR: Οι οδικές μεταφορές στην ψηφιακή εποχή”

kokp
kokp

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2017,  η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε στο συνέδριο “e-CMR: Οι οδικές μεταφορές στην ψηφιακή εποχή”, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Θέλω λοιπόν να σας διαβεβαιώσω πως το ΥΜΑΘ θα σταθεί αρωγός σε κάθε σχεδιασμό και θα βρίσκεται δίπλα σας για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Είναι νευραλγικής σημασίας εξάλλου να επενδύσουμε σε νέες μεθόδους και τεχνολογίες που επιταχύνουν τη διασύνδεση της  Ελλάδας μέσω κάθε διαθέσιμου δικτύου με τις γύρω χώρες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω τα οφέλη στον τουριστικό, εμπορικό κι εξαγωγικό τομέα. Η σημερινή συνάντηση είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η σημερινή κυβέρνηση επιχειρεί σε όλα τα μέτωπα, επενδύοντας στο διεθνές προφίλ της χώρας και δημιουργώντας το απαραίτητο πλαίσιο και τις υποδομές για το άλμα ανάπτυξης μπροστά στο οποίο βρισκόμαστε.

Και θέλω να τονίσω ότι στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι πάντοτε ο Έλληνας επαγγελματίας, ο Έλληνας μεταφορέας, ο Έλληνας εξαγωγέας, όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας που στην καθημερινή τους δουλειά, στηρίζεται μεγάλος μέρος των προσπαθειών μας.

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά παρευρέθηκε στο ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τους εκπρόσωπους της Κοινοπραξίας που αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης