Επίσκεψη της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο περίπτερο της Ε.Α. στην 81η ΔΕΘ

1484393287
1484393287

Η Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στους χώρους της 81ης Δ.Ε.Θ., βρέθηκαν στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβαλά, τον Γενικό Επιθεωρητή της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη. Εκεί μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία και ενημερώθηκαν για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, που γίνεται με στόχο να αυξηθεί το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και να έρθει η Ελληνική Αστυνομία πιο κοντά στους Έλληνες πολίτες.

Η Υφυπουργός δήλωσε:

«Η μεγάλη και σημαντική προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκεται συνεχώς και με κάθε τρόπο δίπλα στον πολίτη, αποδεικνύεται και από την εξαιρετική παρουσία της στη 81η Δ.Ε.Θ. Οι προσπάθειες που γίνονται από όλο το Σώμα, ώστε να γίνει δυνατό να προστατεύονται άμεσα και αποτελεσματικά οι Έλληνες πολίτες ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Περιφέρειας, δείχνει την ευαισθησία και την υψηλή ευθύνη των στελεχών της. Με την ίδια ευαισθησία στεκόμαστε και εμείς δίπλα στους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οποίοι θέλω να είναι σίγουροι πως κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους ενισχύσουμε στο έργο τους».



Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
Επόμενο άρθροΗ Φλόγα της Αγάπης στο ΥΜΑΘ