Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και μέλη της ΕΔΠΗΤ(Μ-Θ)

1484393298
1484393298

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, την επίσκεψη του Προέδρου κ. Θεοφάνη Παπαδόπουλου και μελών της Ένωσης Δημοσιογράφων του Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Μακεδονίας-Θράκης).

Στη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της Ένωσης παρουσίασαν στην Υφυπουργό το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο που τα σχετικά ΜΜΕ παρέχουν σε καθημερινή βάση, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Υφυπουργός κάλεσε με τη σειρά της την Ένωση να καταθέσει στην Πολιτεία συγκεκριμένα υπομνήματα, ώστε να προωθηθεί η θεσμική και νομική κατοχύρωση των Μέσων του Ηλεκτρονικού και του Περιοδικού Τύπου, καθώς και των εργαζόμενων σ’ αυτά. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θεωρεί ιδιαίτερης σημασίας το έργο που αυτά τα Μέσα επιτελούν  για τη Μακεδονία και τη Θράκη.



Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, παρέστη στην Τελετή Ονομασίας της “Πλατείας Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη”
Επόμενο άρθροΔήλωση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για τα γεγονότα στην Ξάνθη