Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην εκδήλωση για την Εθνική Εορτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας

1484393336
1484393336

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απηύθυνε, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, χαιρετισμό, παρουσία του Ρώσου Προξένου κ. Alexei Popov, στην εκδήλωση για την Εθνική Εορτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας που διοργάνωσε το Ρωσικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Στο χαιρετισμό της η Υφυπουργός ανάμεσα σε άλλα, τόνισε:

«[…] Στην προσπάθεια ανασύνταξης της χώρας μας, η σύμπραξη με τη Ρωσική Ομοσπονδία σε όλους τους τομείς, την οικονομία, την τεχνολογία, αλλά και τον πολιτισμό, είναι ασφαλώς εκ των ουκ άνευ. Αυτό το όραμα της συνύπαρξης, με τα πολλαπλά οφέλη και για τους δύο λαούς, οφείλουν να υπηρετούν οι πολιτικοί μας σχεδιασμοί για το άμεσο αλλά και το απώτερο μέλλον. Είναι  ώρα να δουλέψουμε μαζί, να άρουμε όσα εμπόδια παρακωλύουν την αγαστή μας συνεργασία και να μετατρέψουμε τους πατροπαράδοτους δεσμούς των λαών μας σε ρίζες ενός κοινού μέλλοντος ευημερίας και ασφάλειας.

    Το μέλλον ανήκει σε μια Ευρώπη πραγματικά ενωμένη, χτισμένη ισχυρά πάνω στα οράματα της Ελλάδας και της Ρωσίας […]»Προηγούμενο άρθροΕπίδοση των Ξιφών στους νέους Υπαστυνόμους Β από την ΥΜΑΘ στη Βέροια
Επόμενο άρθροΟμιλία της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο 4ο Export Summit