Συμμετοχή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στο πρόγραμμα επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού με συντονισμό της ΥΜΑΘ & VIDEO

1484393339
1484393339

Μια ακόμη σημαντική σύμβαση οικονομικής υποστήριξης του προγράμματος «Επιφανειακός Καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου» υπογράφηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου στο Διοικητήριο, με το συντονισμό της Υφυπουργού  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ανάμεσα στην εταιρεία North Aegean και την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E.. Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E. θα συμβάλει στην ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού του προγράμματος επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόπου, το οποίο γίνεται εξ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από χορηγούς και υπό το συντονισμό του ΥΜΑΘ.

Η κα Aντυ Παναγιωτίδου, υπεύθυνη του τμήματος marketing της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε., δήλωσε κατά τη συνάντησή της με την Υφυπουργό:

“Εκ μέρους της διοίκησης του Μακεδονία Παλλάς, ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συμμετάσχουμε στο πολύτιμο έργο του καθαρισμού του Θερμαϊκού. Το ξενοδοχείο μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη, με τον Θερμαϊκό και την Παραλία της Θεσσαλονίκης, και φυσικά ως κοινωνικά υπεύθυνη επιχείρηση, θεώρησε τιμή αλλά και καθήκον τη συμμετοχή του στην προσπάθεια.”

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης:

«Με τη χορηγία της, η εταιρεία δείχνει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και αναδεικνύει το νέο πολιτικό ήθος συνεργασίας ανάμεσα στους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς που δημιουργείται στις μέρες μας, ένα ήθος καθοριστικό για την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας μας σε όλους τους τομείς. Η σημερινή συνάντηση ενισχύει την πεποίθησή μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και η Πολιτεία μπορούν να συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής. Ευελπιστώ ότι το παράδειγμα της Μακεδονία Παλλάς Α.Ε. θα ακολουθηθεί και από άλλους αντίστοιχους φορείς, για να καλυφθούν αντίστοιχες ανάγκες.»

 VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Stw5l_S25GIΠροηγούμενο άρθροΧαιρετισμός της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην Εναρκτήρια Τελετή του Παγκοσμίου Συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400 Χρόνια»
Επόμενο άρθροΥποδοχή του Αγιότατου Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας από την ΥΜΑΘ και τον ΥφΕΞ