Πρωτοχρονιάτικη συνάντηση της ΥΜΑΘ με εκπροσώπους αρχών, φορέων και πολίτες

1484393858 1
1484393858 1

Πρώτη ημέρα του νέου έτους σήμερα, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο εκπροσώπους εκκλησιαστικών, πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, και επικεφαλής φορέων, συλλόγων, και δεκάδες πολίτες. Η Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά και συνομίλησε μαζί τους.


Το κατώφλι του Διοικητηρίου πέρασαν, μεταξύ άλλων, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Τόλιος ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σωκράτης Φάμελος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Αλεξέι Ποπόφ, ο επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρίδης, ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/ NRDC-GR αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου πλοίαρχος Χρήστος Παυλούδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης υποστράτηγος Βασίλης Μωυσίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Νίκος Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Καρίπειου Ιδρύματος καθηγητής κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων κ. Δημήτρης Τόλιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων κ. Θεόφιλος Ιωαννίδης, κ.ά.

Νωρίτερα το πρωί, η ΥΜΑΘ κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμου.

Μετά το τέλος των συναντήσεων, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά, πέρα από την ανταλλαγή των τυπικών ευχών, επικοινωνώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με εκπροσώπους φορέων και αρχών και με πολλούς πολίτες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Θράκης, που τίμησαν το ΥΜΑΘ με την παρουσία τους. Το 2016 πρέπει να είναι η χρονιά που θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα η συνέργεια, η συλλογική προσπάθεια και η ουσιαστική ανασυγκρότηση των δομών της κοινωνίας, οπότε είναι σημαντικό να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται να έρθουμε πιο κοντά. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των φορέων και των αρχών και τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία και τις ευχές τους, και εύχομαι το 2016 να δικαιωθούν οι προσπάθειες και οι προσδοκίες όλων των Ελλήνων.

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές και Κάλαντα για το Νέο Έτος στην Υφυπουργό, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά & VIDEO
Επόμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΘ για το 2016