Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην ΥΜΑΘ σύλλογοι, μπάντες και πολίτες & VIDEO

1484394053
1484394053

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονιας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δέχτηκε από νωρίς το πρωί στο Διοικητήριο την επίσκεψη συλλόγων, φιλαρμονικών και πολιτών όλων των ηλικιών, που έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Η αρχή έγινε από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και ακολούθησαν ο Σύλλογος “Λεχριτών” Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Ποντίων Νεάπολης, το Λύκειο Ελληνίδων (παιδιά δημοτικού και γυμνασίου), η Μπάντα της Αστυνομίας, ο Σύλλογος Κερκυραίων Β. Ελλάδος «Οι Φαίακες», ο Ποντιακός Σύλλογος Συκεών. Τα μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος έψαλαν “εναλλακτικά” κάλαντα στην Υφυπουργό, ευχόμενα τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία της ανεργίας και της ύφεσης.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η Υφυπουργός συνομίλησε με τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε για τις Γιορτές και για το ερχόμενο έτος 2016: «Με πίστη, επιμονή και πείσμα, κάθε ευχή μας, ακόμη και η πιο αισιόδοξη, θα γίνει αργά ή γρήγορα πραγματικότητα. Εξάλλου, “Θεού θέλοντος, νικάται φύσεως τάξις”. Ας είναι το 2016 ένα έτος ορόσημο θετικής ανέλιξης και δημιουργικών εκπλήξεων για όλους. Καλά Χριστούγεννα!»

Τέλος, η Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές με τους συνεργάτες της και το προσωπικό του ΥΜΑΘ, ενώ της έψαλαν τα κάλαντα και τα παιδιά των εργαζομένων στο Διοικητήριο.

VIDEO

https://www.youtube.com/v/0Wg2nm6STEc

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές στην Υφυπουργό, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Επόμενο άρθροΕίδη διατροφής και αναλώσιμα για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη