Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές στην Υφυπουργό, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

1484394068
1484394068

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στην Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η χορωδία του Ελληνικού Κολεγίου και παιδιά από το 54ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.


Τα παιδιά του 54ου Δημοτικού κρέμασαν στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο γραφείο της, ενώ η Υφυπουργός τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και παραδοσιακά γλυκίσματα κατά το έθιμο των ημερών και τους ευχήθηκε για τις γιορτές.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΜακεδονίαςΜε την ευκαιρία των άγιων αυτών ημερών, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Ιδιαίτερα όμως στα παιδιά και στους μαθητές, που ενσαρκώνουν την ελπίδα μας για το αύριο της Ανθρωπότητας και για μια καλύτερη Ελλάδα, εύχομαι να έχουν καλή πρόοδο στα μαθήματα και στη ζωή τους, αλλά κυρίως να μη χάσουν ποτέ το θάρρος, το όραμα και το πείσμα τους, γιατί πάνω σ’ αυτά χτίζεται το μέλλον μας.


Πιστεύω ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι ορόσημα θετικής ανέλιξης και ότι το άμεσο μέλλον κρύβει ευχάριστες και δημιουργικές εκπλήξεις για τη Μακεδονία και τη Θράκη μας!

 

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη του Δημήτρη Ράικου στην Υφυπουργό κα Μ. Κόλλια-Τσαρουχά
Επόμενο άρθροΤα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην ΥΜΑΘ σύλλογοι, μπάντες και πολίτες & VIDEO