Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δημήτρη Ράικου στην Υφυπουργό κα Μ. Κόλλια-Τσαρουχά

ypes press002
ypes press002

Την εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.), κ. Δημήτρη Ράικου, δέχτηκε σήμερα (Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015) η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Η Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Ράικο για την εκλογή του ως δικαστής στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όντας ο μοναδικός Έλληνας δικαστικός λειτουργός που επελέγη, με αξιοκρατική και σκληρή διαγωνιστική διαδικασία, από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Ράικος, ευχαρίστησε την Υφυπουργό, συνομίλησαν για το έργο που επιτελεί η υπηρεσία του και μετέβη και στο Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. που συστεγάζεται στο Διοικητήριο.

Μετά τη συνάντηση, η Υφυπουργός, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την επίσκεψη ενός επιστήμονα, του κ. Δημήτρη Ράικου, ο οποίος ως επικεφαλής της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, έχει αναλάβει ένα δύσκολο και συνάμα φιλόδοξο έργο, της αναμόρφωσης και του εκσυγχρονισμού του νομοθετικού καθεστώτος των δημοσίων συμβάσεων, όπως επίσης και τον συντονισμό των συστημάτων ελέγχου νομιμότητας. Η επιλογή του κ. Ράικου από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως δικαστής στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, ο μοναδικός συμπατριώτης μας, είναι εξαιρετικά τιμητική και σηματοδοτεί τις τεράστιες δυνατότητες των Ελλήνων επιστημόνων στο πεδίο των δικαστικών αρχών.

Προηγούμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3
Επόμενο άρθρο13,499 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης από τον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011