Παρουσία της Υφυπουργού, κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των παιδιών των υπαλλήλων του ΥΜΑΘ & VIDEO

1484393872
1484393872

Σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των παιδιών, των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και των οικογενειών τους, στο Διοικητήριο, παρουσία της Υφυπουργού, κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Στη γιορτή έψαλαν τα κάλαντα μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε την Υφυπουργό για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τόνισε το καλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της πολιτική ηγεσίας και των εργαζομένων.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτές τις μέρες ουσιαστικά κλείνει ένα έτος που συνεργαζόμαστε στο Διοικητήριο.

Ήταν ένας χρόνος γεμάτος αγωνίες και ανατροπές για ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά πολύ περισσότερο για τη χώρα μας. Όμως στεκόμαστε ακόμη δυνατά στα πόδια μας και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα πολύ δύσκολα πέρασαν.

Ως λαός αλλά και ως άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης, καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό μέσα στο 2015. Θέσαμε τις βάσεις για να έρθει κάτι καλύτερο για τους αυριανούς ανθρώπους, για τα παιδιά μας, που θέλουμε να μεγαλώσουν σε έναν πιο ανθρώπινο κόσμο. Στείλαμε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι οι Έλληνες απαιτούν μια Ευρώπη που θα σέβεται τους Ανθρώπους της».

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε μέσα στο 2015 και να σας ευχηθώ ο επόμενος χρόνος να είναι γεμάτος επιτεύγματα και έργα για τα οποία θα είμαστε περήφανοι. Το 2016 μπορεί, φτάνει να βοηθήσουμε και εμείς, να είναι ένα έτος χαράς, δημιουργίας και περηφάνιας».

VIDEO

https://youtu.be/KoqcwpmtnaU

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση της Υφυπουργού, Μ. Κόλλια-Τσαρουχά, με τον Υπουργό κ. Χρ. Σπίρτζη
Επόμενο άρθροΕυχές και Κάλαντα για το Νέο Έτος στην Υφυπουργό, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά & VIDEO