Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στις Σέρρες, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

1484394155 1
1484394155 1

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσώπησε την κυβέρνηση, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών, για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η Υφυπουργός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το μήνυμα για εθνική ενότητα και πίστη σε αρχές και αξίες, είναι πάντα επίκαιρο. Σήμερα, 75 χρόνια μετά το μεγάλο ‘ΟΧΙ’ του Ιστορικού έπους της 28ης Οκτωβρίου 1940, τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας που αγωνίστηκαν, για να απολαμβάνουμε εμείς το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Ο ηρωικός, εκείνος αγώνας, μας εμπνέει και μας διδάσκει, ενώ αποτελεί φωτεινό μονοπάτι, στο οποίο βαδίζει ο ελληνισμός, πορευόμενος με πίστη στον Θεό και το δίκαιο. Ωστόσο, κάθε γενιά αντιμετωπίζει τις δικές της ιστορικές προκλήσεις και εμείς από την πλευρά μας, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, έχουμε χρέος να προχωρήσουμε ενωμένοι, με ακατάβλητη θέληση, αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα, για να ξεπεράσουμε τις πολυμέτωπες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Τιμώντας µε το μεγαλείο που της αξίζει, την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι θα προστατεύσουμε µε κάθε τρόπο τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στη συνοδεία του ΠτΔ στο Οχυρό Ρούπελ
Επόμενο άρθροΗ Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σε σεμινάριο του ΤΕΙ Σερρών